Stap even uit het werkritme. Combineer teamspirit met creativiteit. Villa Kabaal helpt u bij de invulling van een passend bedrijfsuitje. Voor bedrijfsuitjes bij ons op locatie hebben we geen vaste arrangementen. Onze locatie leent zich namelijk uitstekend voor een groep tot circa 50-60 personen waarbij een programma op maat kan worden gerealiseerd. Daarbij gaan we wel uit van een vullend programma waarbij wij de horeca en (workshop)activiteiten verzorgen. Dit kan eventueel in combinatie met andere activiteiten in de buurt. Wij leggen u graag de mogelijkheden voor. Uiteraard kunnen wij binnen het programma ook tijd vrijmaken voor informatievertrekking van het bedrijf aan het personeel.

Naast activiteiten bij ons in Villa Kabaal kunnen we ook het een en ander verzorgen op de bedrijfslocatie ( vanaf circa 12 personen ). Mogelijke workshops tijdens het bedrijfsuitje zijn:

  • Workshop Taartdecoratie
  • Workshop Fun with Chocolate
  • Workshop Cupcakes
  • Workshop American Combi ( cupcakes en push-up-pops )
  • Workshop Mozaiëk
  • Workshop Badproducten

Indicatie van de mogelijkheden:

Workshop Taartdecoratie:

Tijdens deze workshop komen alle onderdelen van taart maken en decoreren aan bod. De basis is een 8-10 persoons boltaartje van biscuit. Deze taart gaan we vullen met een jamlaag en room, en smeren we daarna af. Vervolgens bekleden we de taart met een laag fondant die u eerst heeft gekleurd met kleurstof naar keuze. De basistaart is af en moet nu worden gedecoreerd. Na een duidelijke uitleg waarin diverse mogelijkheden aan bod komen ( plaatjes maken, boetseren, uitsteken e.d. ) gaan we aan de slag. Er liggen diverse boeken en voorbeelden ter inspiratie en er zijn voldoende materialen zoals uitstekers en tooltjes aanwezig. Voor de decoratie gebruiken we diverse kleuren marsepein en fondant. Voor elke deelnemer is er een taartdoos waarin de taart mee naar huis kan worden genomen. De workshop duurt 2.5 uur.

Prijs per persoon per workshop € 25,- ( vanaf 12 personen ) < 12 = € 30,- p.p. ( minimum aantal deelnemers = 10 )

Taartworkshop van 3 uur met taart voor 12 tot 15 personen/ bekleed met marsepein ipv fondant: € 40,- p.p.

Prijzen excl. btw

Workshop fun with Chocolate:

Plezier met chocolade is het motto van deze workshop. De basis is heerlijke Belgische chocolade in 3 variaties: wit, melk en puur. Daarnaast zijn er diverse vullingen zoals witte crème, hazelnoot praliné, caramel, notencrème e.d. Het eerste deel van de workshop bestaat uit het bekleden van chocoladecups en bonbonvormen. Deze worden teruggekoeld en daarna voorzien van vullingen en toevoegingen zoals noten, marsepein en pinda’s. De cups worden aan de bovenkant nog gedecoreerd met sprinkels, noten, glanspareltjes, marsepein figuurtjes e.d. Na een korte pauze vervolgen we met het tweede deel van de workshop. Tijdens dit deel kunt u creatief aan de slag met het maken van pindarotsjes, chocoladesoesjes, chocoladewafels, chocoladefiguurtjes en meer!!. Na terugkoelen worden alle maaksels in een gebaksdoos geplaatst en mogen mee naar huis. De workshop duurt circa 2.5 uur maar kan iets uitlopen (maximaal 15/20 minuten). Gebruik van koffie, thee en eventueel wat frisdrank is inbegrepen.

  • Prijs per persoon per workshop € 25,- p.p. ( vanaf 12 personen ) < 12 = € 30,- p.p.  ( minimum aantal deelnemers = 10 )

Prijzen excl. btw

Workshop cupcakes decoreren:

Bij deze workshop zijn er p.p. 8 tot 10 heerlijk vergebakken cupcakes aanwezig. Deze worden eerst voorzien van een bovenlaag van fondant en daarna gedecoreerd met marsepeinen uitsteekfiguurtjes, geboetseerd figuurtjes en glanspareltjes. Tenslotte worden alle maaksels in een gebaksdoos geplaatst en mogen mee naar huis. De workshop duurt  2.5 uur.

Prijs per persoon per workshop € 25,-

Prijs p.p. bij deelname > 20 personen € 20,-  ( minimum aantal deelnemers = 10 )

Prijzen excl. btw

Workshop American combi:

Een bijzondere culinaire workshop bestaande uit twee onderdelen:

*      Cupcakes: 6 prachtige cupcakes worden bijvoorbeeld voorzien van een mooie laag marsepein en geboetseerde figuurtjes, laagje botercrème en marsepeinen bloemetjes aangevuld met pareltjes en b.v. chocolade.

*      Pop-up-cakes: Transparante kokers worden gevuld met laagjes cake, zachte crème, vruchtengelei, of chocoladevulling. Bovenop komt nog een mooie toef crème met sprinkels, chocoladebolletjes oid. ( circa 3 p.p. )

Voor elke deelnemer is er een gebaksdoos waarin alle maaksels mee naar huis kunnen. De workshop duurt 2.5 uur.

Prijs per persoon € 25,-  ( minimum aantal deelnemers = 10 )

Prijzen excl. btw

 Workshop Mozaïeken:

Een bijzonder inspirerende workshop voor de creatievelingen!! We werken met tegelscherven die op maat geknipt gaan worden en samen met leuke details zoals glassteentjes en spiegeltegeltjes op een basisvoorwerp worden gelijmd. Standaard krijgt u het voegsel in een zakje mee. Na droging kunt u thuis zelf voegen. Tijdens deze workshop kan worden gekozen uit:

Mozaïeken van een dienblad

Mozaïeken van het deksel van een houten theedoos

De workshop duurt 2.5 uur.

Prijs: € 25,- p.p.  ( minimum aantal deelnemers = 10 )

Prijzen excl. btw

 

 Workshop Badproducten:

Tijdens deze workshop maken we een pot badzout in diverse kleuren en daarnaast een bijzonder leuke zeepketting. Het badzout wordt verdeeld en gekleurd. Daarna een geurtest waarbij we proberen diverse geuren te herkennen. Als de favoriete geur is gekozen wordt dit toegevoegd aan het badzout. Na droging wordt hiermee een pot gevuld en voorzien van een label. Daarna gaan we aan de slag met kraaltjes, lintjes en stukjes heerlijk geurende zeep. Met behulp van deze materialen maken we een mooie zeepketting. Een mooie decoratie voor uw badkamer!! De workshop duurt 2.5 uur.

Prijs per workshop € 25,-  ( minimum aantal deelnemers = 10 )

Prijzen excl. btw

Voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

Als u op zoek bent naar een groter evenement voor het voltallige personeel kijk dan op de pagina organisatie bedrijfsfeest.