Op zoek naar een leuke workshop tijdens uw evenement of bedrijfsfeest? Bekijk in het overzicht de vele mogelijkheden die Kids Event voor u kan verzorgen. Deze activiteiten zijn los of in combinaties te boeken.

Kunt u in het overzicht de workshop van uw keuze niet vinden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan info@kids-event.nl

Workshop zijn incl.:

 • begeleiding
 • tafelaankleding in stijl
 • alle benodigde materialen

Tegen een kleine vergoeding kunnen wij ook zorgen voor al het benodigde meubilair

Beauty Producten Workshop

Tijdens deze workshop gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en geen toegevoegde conserveermiddelen. Dat zorgt ervoor dat de producten zacht voor je huid zijn en vrijwel nooit allergische reacties zullen geven.

Er is keuze uit de volgende onderdelen:

 • Suiker/Lemon scrub: Een heerlijk frisse scrub waarin kokosolie, suiker en verse limoenen zijn verwerkt. Gebruik een beetje scrub als jij aan het douchen bent en jouw velletje is weer heerlijk zacht. We doen de scrub in een mooie doorzichtige pot die we voorzien van een etiket en een lint. De scrub is ongeveer 2 maanden houdbaar en kan in de koelkast worden bewaard.
 • Eye make-up remover pads: Geen prikkende tonics meer en geïrriteerde ogen als je in het vervolg je zelfgemaakte pads maakt en gebruikt. Stap voor stap maken we heerlijk zoete olie-achtige reiniger waar we de pads in laten weken. De pads bewaren we in een doorzichtig potje voorzien van etiket en lint.
 • Bruisblokjes: Lekker geurende bruisblokjes voor een luxe badmomentje. Tijdens dit onderdeel leer je hoe je eenvoudig bruisblokjes kunt maken, deze kleur en geur kunt geven, hard laat worden en mooi verpakt!! Bij dit onderdeel is een leuke bewaarverpakking inbegrepen.
 • Lippenbalsem: Heerlijk verzorgend product voor jouw lippen dat bovendien een mooi kleurtje geeft en ook lekker smaakt! Ingredienten zijn kokosolie, honing, lippenstift en rozenblaadjes. We bewaren de lippenbalsem in een lief potje met etiket.
 • Romige Bodybutter: Bodybutter is een mengsel dat bestaat uit 75% natuurlijke vaste oliën zoals kokosolie en sheaboter en 25 % vloeibare oliën zoals druivenpit-olie, amandel-olie en perzikpit-olie. Daarbij kiezen we een etherische geurolie. Alles mengen we in een glazen kom boven een kaarsenhouder tot er een glad mengsel ontstaat. Even terugkoelen en daarna verpakken in een glazen pot met etiket en lint.
 • Decoratie Geurparels: De geurparels in het glazen potje zijn bedoeld als decoratie. Je kunt er voor kiezen om het potje open in de badkamer neer te zetten of wat parels in een glazen bakje in de huiskamer. Drogen ze iets uit? Geen probleem. Voeg een klein beetje water toe en ze krijgen het oude volume weer terug! De geur en kleurloze decoratie parels worden in een kom voorzichtig vermengt met een geurolie en voedingskleurstof naar keuze. Hierna wordt alles voorzichtig in het bewaarpotje gegoten. Mooi lint om het deksel en klaar!

Prijzen:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( maximaal 12 kinderen per begeleider )
 • Huur koeling/vriezer ( noodzakelijk bij het onderdeel bruisblokjes ) indien niet aanwezig  of te weinig capaciteit: € 50,-
 • Onderdelen lippenbalsem, eye make-up remover pads: € 3,50 p.p.
 • Onderdelen scrub en decoratie geurparels: € 4,50 p.p.
 • Onderdelen Bodybutter en bruisblokjes: € 5,50 p.p.

suikerscrub  bruisballen

Nieuw!! Parfum/After shave Terras

Superleuke activiteit voor kinderen vanaf 7 jaar ( jonger mag ook, mits onder begeleiding van een ouder ). Tijdens de workshop maken de kinderen een eigen parfum/aftershave door geuren te ruiken, bij elkaar te voegen en dit aan te vullen met een niet alcoholische basis. De parfum/aftershave mag mee in een mooie glazen parfum/aftershave roller. Deze kan nog worden gedecoreerd met mooie stickertjes, etiket en linten. Geuren passen uiteraard bij kinderen. Zoals zoete/frisse fruit en bloemengeuren. Incl. begeleiding, compleet ingerichte workshopstand en gebruik van alle materialen.

 • 2 begeleider 25,- p.p.p.u.
 • Per parfum/aftershaveroller: € 5,-

Workshop Zeep

Gezellige workshop die start met een geurentest en duidelijke uitleg. Voor iedere deelnemer is er een mal waarin 8 tot 10 zeepjes worden gegoten. Elk zeepje kan worden voorzien van een geur, kleur en cosmeticaglitters. Terwijl de zeep aan het uitharden decoreren de kids een zeepbakje met glanssteentjes. Voorzichtig halen we de zeep uit de vormen en vullen hiermee het zeepbakje. Het geheel wordt verpakt in folie en voorzien van mooie linten. Kinderen zijn gemiddeld 60 minuten bezig met het maken van de zeep, decoreren van de bakjes en de geurentest.  Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( maximaal 10 zitplaatsen per begeleider/per workshoptafel )
 • per deelnemer: € 5,-

zeepjes-maken  zeepfeestje 2

 

Workshop Fotolijstje pimpen

Een houten fotolijstje sponsen we met een mooie kleur verf. Voordeel daarvan is dat de verf dan snel droogt en we het lijstje daarna direct kunnen pimpen. Uiteraard gebruiken leuk decoratiemateriaal zoals glanssteentjes, glitters linten en foamstickers!!  Kinderen zijn gemiddeld 30 minuten bezig met het maken van het fotolijstje. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 5,00

fotolijstje-pimpen

Workshop Textiel

Een textiel voorwerp naar keuze ( tas, knikkerzak, vlieger, etui, vlag ) kan worden ingekleurd met textielstiften. De aanwezige patronen kunnen worden overgenomen en ingekleurd. Leuke activiteit voor jong en oud!! Kinderen zijn gemiddeld 30 minuten bezig met het maken. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 5,00

schort

 

Workshop playmais

Superleuke activiteit voor jong en oud. Van de stukjes playmais kunnen fantastische figuurtjes worden gebouwd. Alleen even deppen op de natte spons en ze plakken al aan elkaar! Kinderen zijn gemiddeld 20 minuten bezig met het bouwen van figuren. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 2,00

playmais

Workshop kleding pimpen incl. modeshow/fotoshoot

Wil jij de hele leven al kleding ontwerpen? Maak tijdens deze onderhoudende workshop eerst je eigen ontwerp op papier en voer het ontwerp daarna uit met de aanwezige materialen. De basis is een neutraal t-shirt. De werktafels staan vol met allerhande materialen zoals stoffen, lint, knopen, veren, textielstiften, pailletten, kralen en natuurlijk ook scharen, textiellijm, draad en naald e.d. We knippen beplakken en pimpen jouw kledingstuk tot een waar kunstwerk. Tenslotte mag iedereen haar/zijn outfit laten zien tijdens een hippe modeshow!! Hiervoor nemen wij nog extra accessoires mee als hoeden, petjes, sjaaltjes, zonnebrillen, sieraden e.d. De workshop kan desgewenst worden uitgebreid met een make-up en haar sessie. Alle kinderen krijgen dan bijpassende make-up en een hip kapsel voor de modeshow. Tenslotte is het mogelijk dat een professioneel fotograaf aanwezig is om een prachtige fotoshoot te maken. Kinderen zijn gemiddeld 2 uur bezig met de workshop en de modeshow. Incl. make-up en haar 3 uur Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 10 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 7,50 / incl. make-up en haar €10,-
 • prijs fotograaf op aanvraag

knopen make-up-tips-for-kids

 

Knutseltafel

Een complete tafel met allerhande materialen waarmee de kids aan de slag kunnen. Voor ieder kind is er ten minste één knutselactiviteit en een kleurplaat beschikbaar. Knutselactiviteiten die er op tafel zijn te vinden: huisje bouwen van playmais, houten bouw/knutselsetjes, klei, schatkistjes pimpen, sleutelhanger maken e.d. Kinderen zijn gemiddeld 30 tot 45 minuten bezig met de activiteiten. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 4,00

kids event

Workshop vogelhuisje pimpen

Mooie houten vogelhuisjes schilderen, beplakken en pimpen met allerhande decoratie. Superleuke activiteit! Kinderen zijn gemiddeld 45 tot 60 minuten bezig met het maken van het huisje. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 7,50

houten-vogelhuisje-basicvogelhuisjes-pimpen1-150x150

 

Workshop Bad en Bubbels

Superleuke workshop voor zowel jongens, meisjes en volwassenen. We maken een mooie pot met badzout in verschillende kleurlagen. Het badzoutpotje wordt daarna gedecoreerd met glanssteentjes en voorzien van een label en fleurig lint. Kinderen zijn gemiddeld 30 minuten bezig met het maken van de badzoutpot. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 5,00

naamloos

 

Workshop Sieraad en Sieradendoosje

Ontwerp je eigen sleutelhanger, zeepketting of wraparmbandje met kralen, bedels, schelpen, stukjes zeep en linten. Als aanvulling kan er een houten sieradendoosje worden gedecoreerd. Kinderen zijn gemiddeld 30-45 minuten bezig met het maken van het sieraad. Met het doosje maken circa 60 minuten. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 3,50 / incl. doosje 5,50

wraparmbandje

 

Workshop Zoutpotjes

Doorzichtige potjes mogen gevuld worden met lagen gekleurd zout. Na het vullen decoreren we het potje met zeefiguurtjes en een vrolijk label. Kinderen zijn gemiddeld 20-30 minuten bezig met het maken van het zoutpotje. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 3,50

zoutpotje

 

Workshop schatkistjes pimpen

Ontwerp je eigen houten schatkistje. Het kistje kan worden beschilderd en worden voorzien van decoratie. Kinderen zijn gemiddeld 30 minuten bezig met het maken van het schatkistje. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 4,50

 

Workshop Piraten en Prinsessen

Omschrijving:

Workshop Toverstaf maken: Dit stafje is net eens anders dan de toverstaf van karton. Een voorgevormd stuk ijzerdraad wordt voorzien van kralen, gekleurde touwjes, belletjes, veertjes en knoopjes. Daarna wordt de ster op een houten stokje vast getaped en omwikkeld met linten en draad.

Workshop flessenpost: Op perkamentpapier kan een mooie schatkaart getekend worden. Er zijn leuke piratenstickers om de kaart op te pimpen! Hierna wordt de kaart opgerold en met een touwtje vastgeknoopt. De schatkaart plaatsen we in het flesje dat beplakt gaat worden met een zelfgemaakte doodskop!!

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 3,50

Vaderdagworkshop

Workshop Memoblokhouder: Superleuk cadeau voor vaderdag. Dit slimme uiltje onthoudt alle belangrijke memo’s voor papa!!

Workshop Pennenbak voor papa: gemaakt van ijslolliestokjes en gepimpt met lint en decoratie

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 3,50

 

Workshop Zomer

Workshop vlieger voor het raam: Mooie vlieger van karton die volgeplakt wordt met vliegerpapier. Hang de vlieger voor het raam en het geeft een kleurrijk effect!

Workshop Bijenkorf: Een omgekeerde bloempot ( deze is al geel geverfd ) wordt omwikkeld met touw om een korfeffect te maken. Daarna knippen en plakken we de opening van de korf en voorzien de korf van bijtjes op ijzerdraad.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 3,50

 

Workshop Lego

Workshop Lego sieraden maken: Creëer van kleine legosteentjes een prachtig sieraad zoals een ketting, vriendschapsarmband of ring.

Workshop lego cupcakes maken: Cupcakes worden versierd met botercrème en legosteentje en figuurtjes die door de kinderen gemaakt worden van fondant ( in speciale lego moulds). Voor ieder kind zijn er 2 cupcakes, een doosje en zakje

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 3,50

Workshop Halloween

 • Workshop Pompoen kaarsenhouder maken: Met kleine stukjes oranje vliegerpapier wordt het glazen potje beplakt. Daarna kan van zwart papier de oogjes en mond worden geknipt en opgeplakt. Een elektrisch waxinelichtje krijgt iedereen erbij.
 • Workshop kartonnen lantaarn maken. Voorgeknipte mallen kunnen beplakt worden met oranje vliegerpapier. De buitenkant kan worden versierd met spinnetjes, spookjes en heksenhoeden. IJzerdraad wordt bevestigd en een houten lampionstokje. Een elektrisch waxinelichtje krijgt iedereen erbij.
 • Workshop Spin maken van styropor en chenilledraad. Wiebeloogjes en een kruis maken het geheel af.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 3,50

Lampion maken

Workshop Vogeldiner

 Workshop vogeldiner: Met vetbollen, vogelvoer cupcakes, doppinda’s, eetbare decoratie, oud serviesgoed en aardewerken potjes maken we een heerlijk diner voor de vogels. Zet dit in de tuin en de vogels komen zeker langs voor een bezoekje

Workshop vogelhanger: Leuke vogelvoer-hanger gemaakt van een blik of pot. Uiteraard voorzien van vogelvoer!!

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 4,-

Workshop Kerst/Winter

Workshop kaarsenhouder Rendier: Schattige kaarsenhouder van een potje.

Workshop Sneeuwpop van een potje: Potje gevuld met watten of van binnen bespoten met spuitsneeuw, wordt versierd met vilt en glasverf. De muts maken we van een grappige sok

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 3,50

Meubilair voor workshop

Is er op locatie geen geschikt meubilair voor de workshop aanwezig? Op aanvraag en tegen meerprijs kunnen wij dit verzorgen.

 

Vaste kosten:

Reiskostenvergoeding: 0,25 ct. p. km

Reistijdvergoeding: 10,- p.p.p.u.

Eventuele parkeerkosten berekenen we door.

Complete Creatieve knutselterrassen

incl. begeleiding, meubilair, decoratie en alle materialen.

Pasen: Eierdopjes Knutselterras

Gezellig aanschuiven om een prachtig eierdopje te pimpen. Met behulp van vrolijke kleuren papier en p@k en pl@k -lijm wordt het houten eierdopje gedecoreerd. Daarnaast zijn  er lintjes en is er veel versiering aanwezig om de creatie compleet te maken. Tenslotte is er voor iedere deelnemer een chocolade-ei en een zakje om alles mee te nemen.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels voor 12 personen incl. 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,25 ct. p. km.

Pasen: Kippetjes van Karton

De basis voor de kip bereiden wij vast voor. De kids maken het kammetje, de vleugels de staart en poten. Wiebeloogjes plakken en decoreren en de prachtige kip is klaar!

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand  met 2 tafels incl 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,25 ct. p. km

 

Voorjaar: Bloemen schilderij

Van de kartonnen vormen van eierdozen, een gekleurd doek, pijpenragers, linten, verf, lijm en heel veer decoratie wordt een prachtig schilderij gemaakt. Heel bijzonder!

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,25 ct. p. km.

 

Moederdag: Bloempotje

Het aardewerken bloempotje kan worden geschilderd en beplakt met decoratie. De kinderen zoeken daarna een mooi plantje uit en poten dit in het potje. Het geheel wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met een mooi lint.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,25 ct. p. km.

 

Vaderdag: Stropdas

Met deze stropdas maak papa helemaal de blits. De basis is karton in een kleur naar keuze. Volop decoratie aanwezig om hem te pimpen. Tenslotte bevestigen we een elastiek zodat de stropdas ook daadwerkelijk gedragen kan worden.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,25 ct. p. km.

armbandje

WK/EK Voetbal / Koningsdag: Armbandje maken:

Met rood, wit, blauwe en oranje kralen maken we een mooie armband. Deze wordt op maat gemaakt en afgewerkt met mooie strikjes.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,25 ct. p. km.

 

WK/EK Voetbal:  sleutelhanger

Leuke sleutelhanger met een bal, gedecoreerd met linten en kralen.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,25 ct. p. km.

 

Zomer: Bootje maken

Van houten stokjes wordt een bootje gemaakt. Daarop wordt een mast geplaatst en van karton een mooi zeil.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,25 ct. p. km.

Zomer: Knikkerzak

Knikkerzak van textiel inkleuren met textielstiften. Daarna mogen de kinderen uit de grote knikkerbak 10 prachtige knikkers zoeken.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,25 ct. p. km.

Herfst: Uil van dennenappel en vilt

De basis van deze workshop is een grote dennenappel. Van vilt worden ogen, oren, snavel en pootjes gemaakt. Wiebelogen en overige decoratie maken de uil af.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,25 ct. p. km.

Halloween: Mummie kaarsenhouder

Grappige kaarsenhouders die worden omwikkeld met in plaksel gedoopt gaasverband. Wiebeloogjes plakken, waxinelichtje erin en decoreren met plastic spinnetjes.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,25 ct. p. km.

vuurpijl

Oud en Nieuw: Vuurpijl maken

Een gekleurde koker maken we aan de bovenkant dicht met een punt van karton. Aan de binnenkant bevestigen we een houten stok en plakken stroken crêpepapier aan de onderzijde. Tenslotte wordt de vuurpijl versierd met sterren en glitters.

 • 2 begeleiders / 4 uur /incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,25 ct. p. km.

Winter: vogels voeren

Tijdens deze workshop beplakken of beschilderen de kinderen een bloempotje van aardewerk. Daaraan bevestigen we een touw en een vetbol voor de vogels.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reiskostenvergoeding: € 0,25 ct. p. km.

Winter: Pinguïn of sneeuwpop maken met een potje

Basis van deze activiteit is een aardewerken potje waarop een bol van piepschuim is vastgezet. Met behulp van verf, klei en heel veel decoratiemateriaal wordt een vrolijke sneeuwpop of pinguïn gecreëerd.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,25 ct. p. km.