Meteen naar de inhoud

Superhelden Event

Hoe wordt je een superheld?

superheld event kids event
wees moedig kids event educatief superhelden evenement
wees aardgi superhelden event kids event
wees sterk kinder stormbaan kids event
  • Wees wijs
  • Wees moedig
  • Wees aardig
  • Wees sterk

Dit als de belangrijkste kwaliteiten van ons meest geliefde superhelden en onze 4 thema’s tijdens dit evenement. Kinderen kunnen onder aanmoediging van superhelden als begeleiders stempels verdienen, elke activiteit een andere focus. Bij deelname vol inzet verdienen zij een cape, om zo aan iedereen te tonen hoe vol talent elk en ieder kind is.

Wees wijs

De kids gebruiken bij deze activiteit hun wijsheid om de puzzels en spellen op te lossen. Optie is om de kinderen zoek de verschillen te laten spelen, of een ander uitdagend spel.

Wees moedig

Voelboxen. Boxen met eigenlijk iets niet zo engs erin, maar zonder te weten wat erin zit toch wel spannend. We plaatsen een aantal boxen met elk een ander voorwerp of materiaal erin. Kinderen mogen één voor één, als ze durven ;), gaan voelen en raden wat het zou kunnen zijn. Het juist raden levert bonuspunten op, maar ook door het al aan te durven kunnen de kinderen een stempel winnen.

Wees aardig

Een lief gebaar, daarmee kom je al heel ver. Hierbij laten wij de kinderen een persoon uitkiezen om een lief berichtje voor te schrijven of tekening voor te maken. Vervolgens wordt het vastgemaakt aan een mooie bloem en kunnen zij dit als cadeautje geven, of dat nou voor hun ouder(s), verzorger, broer of zus, juf, beste vriend, grootouders, of misschien zelfs voorbijganger is. Een leuke bezigheid voor de kinderen, waarbij zij zich herinneren dat het heel fijn is iets voor een ander te doen en daar ook zelf plezier bij te ervaren.

Wees sterk

We maken gebruik van een obstakel parkour om de kids fysiek uit te dagen. Dit kan zowel als springkussen of op de grond(bekleed met grasmat of tapijt) met gebruik van verschillende hindernissen die de kinderen moeten doorstaan.

Einddoel

Na het afronden van alle 4 de activiteiten kunnen de kinderen hun volle stempelkaart tonen en ontvangen zij hun welverdiende superhelden cape, deze mooi bedrukt/bestickerd met een quote: vb: (bedrijfsnaam of naam van school)’s superheld’. Zo maak je andere bezoekers of mensen rond het winkelcentrum ook nog eens nieuwsgierig naar wat voor leuks er gaande is.

Prijs op aanvraag!

STAAT HET GEWENSTE EVENT NIET VERMELD?

Neem contact met ons op om verdere vragen te bespreken en laat met gebruik van ons creatieve input en ervaring, het door u gewenste event werkelijkheid worden.