Prijs € 125,- voor 4 uur excl. btw

Pauwer Girls

De meisjes van de radio brengen voor elk publiek vrolijke muziek, driestemmige zang en theater met een knipoog! Herkenbare liedjes van de jaren ’40 tot nu. Vaak driestemmig, met een grap of een verrassende inval. Van de Andrew Sisters tot Caro Emerald, van luisterliedjes tot meezingers en danshits!

4 x 40 minuten in 4 uur

Prijs € 850,- excl. btw en reiskosten

 

Bertus & Jaapie

 Bertus & Jaapie, de twee leukste broertjes van het land maken van ieder evenement een knalfeest! Bertus & jaapie is een gouden formule welke te zien is in het theater, op Youtube en op tal van evenementen.

https://www.youtube.com/watch?v=lhnzSYhgqzw
https://www.youtube.com/watch?v=NCI96bmKhGA
https://www.youtube.com/watch?v=qkDIxHeSUBg

Bertus & Jaapie zijn bekend van hun theatershows en vele optredens door het land. Zo traden zij bijvoorbeeld op tijdens de Nijmeegse vier daagse, de Rijnweek in Rhenen en stonden ze in oktober 2018 maar liefst 48 keer in Attractiepark Toverland met een speciaal ontwikkelde Halloweenshow.

In de evenementenshow van Bertus & Jaapie bereidt het olijke duo zich voor op een speciaal feest, maar wanneer er een ongevraagde gast de broertjes onverwachts belt, is het nog maar de vraag of het grote feest wel door kan gaan.

Het belooft een show te worden vol muziek, magie en een heleboel grappen en grollen!

Deze show is inclusief:

-Klein decor

-Geluid T/M 350 personen

-Meet & Greet met handtekeningen achteraf

Duur: 30 tot 45 minuten + 20 minuten meet & greet

Aantal personen: 2 acteurs + 1 geluidsman

Prijs  € 995,- excl. btw en reiskosten

 

The Pebbles….It’s so fluffy!

 Twee holbewoners, uit de oertijd en rijdend op een dino, geteleporteerd naar de 21ste eeuw. De dino’s zijn hongerig, super nieuwsgierig en extreem aaibaar.

In de huidige wereld gaan zij op ontdekkingstocht en leren de moderne tijd kennen door middel van interactie met het publiek. Hun kleurrijke verschijning zorgt op elke locatie voor een unieke mobiele eyecatcher.

Een bijzonder aaibare act, die ingezet kan worden op tal van evenementen!

De act wordt gespeeld met 2 spelers

– De act wordt 4 x 30 minuten gespeeld binnen 3,5 uur

– De act is mobiel, de dino’s lopen rond

– Bij extreem weer en / of extreme regenval is de act niet mogelijk. Er wordt dan een andere datum gepland

– De act is interactief

Prijs: v.a. € 825,- excl. btw en reiskosten ( vanaf Almere en den Bosch )

The Pebbles zijn ook in te zetten als kerst-act. Kleding/accessoires worden dan aangepast op thema!!

De Magische Kwakzalver

Al uw pijntjes en kwaaltjes worden opgelost door deze eigenaardige persoonlijkheid.. zegt hij. Deze vreemde kwakzalver probeert zijn speciale wonderwater te slijten aan iedere passant voor een, naar zijn idee, schappelijk prijsje. Om zijn verhaal kracht bij te zetten zal hij gebruik maken van onverklaarbare middelen. U zult zien, het wonder water werkt!

De Kwakzalver is een loopact en daardoor geschikt voor vele evenementen.

Duur: 4 X 30 minuten

Aantal personen: 1 acteur

Prijs: € 575,- excl. btw en reiskosten

 

De Marskramer

 De Marskramer reist stad en land af om zijn kleine spullen te verkopen aan alle burgers. Deze spulletjes heeft hij van over de hele wereld verzameld en samen gebonden aan zijn grote mand, welke direct in het oog valt. Zo hangt er bijvoorbeeld een paraplu met grote gaten aan, of zoals hij het altijd noemt; De eerste open dak paraplu ter wereld! Of misschien heeft u wel interesse in ’s werelds kleinste schilderij, welke gemaakt is door maar liefst twee schilders! De Marskramer weet het allemaal mooi te verpakken met zijn flinke babbel, maar of zijn luxe koopwaar wel echt zoveel waard is…

Een hilarische act, welke ingezet kan worden op tal van evenementen!

Duur: 4 X 30 minuten

Aantal personen: 1 acteur

Prijs: € 575,- excl. btw en reiskosten

 

Monsieur Horreur

Monsieur Horreur is een wel hele chique griezel! Hij is geen vampier, weerwolf of zombie. Nee, hij is Monsieur Horreur! Hij sluipt rond, niet opzoek naar slachtoffers, nee hij is opzoek naar nieuwe vrienden!

Uit zijn donkere landhuis geslopen spreekt deze rare kwibus niet maar gebruikt hij een wonderlijke mimiek. Een echte (Halloween) griezel act!

Duur: 4 X 30 minuten

Aantal personen: 1 acteur

Prijs: € 575,- excl. btw en reiskosten

 

Madame Mystique

Levend standbeeld act Madame Mystique is een magische en mysterieuze act waar de realiteit u in de maling neemt. Door middel van kleine actjes, die worden “aangezet”door het publiek, wordt u meegenomen in de mysterieuze wereld van Madame Mystique.

Dit arrangement is geschikt voor:

–         Straattheater

–         Levend standbeeld festivals

–         openingen

–         Promotie

–         Winkel centra

–         Grote evenementen

Belangrijke info:

–         De act wordt 4 x 35 minuten gespeeld binnen 4 uur

–         Voor de act is een stroompunt vereist

–         De act is inclusief decor, rook en geluid

–         De act neemt 4 vierkante meter  in beslag

Prijs va € 475,- excl. btw en resikosten va Almere

 

Meerdere levende standbeelden zijn te reserveren zoals The Buddha en Swrew Loose

 

Lakeien van ’t Hof

Deze twee lakeien zijn chiquer dan chique, ze zijn de crème de la crème en ze zullen er alles aan doen om het u en uw gasten zo comfortabel mogelijk te maken.

Echter gaat het met deze heren niet altijd zoals gepland en nemen ze het werk soms misschien iets te serieus. Een charmante verschijning die inzetbaar is op tal van evenementen, denk aan winkelcentra, braderieën of misschien als ontvangst bij uw restaurant!

Duur 4 x 30 minuten

aantal personen: 2 acteurs

Prijs: € 650,- excl. btw en reiskosten

 

Rex de vliegende hond…..komisch en energiek

Rex de vliegende hond is een unieke mobiele clownsact waar interactie en energie centraal staat. De act ´vliegt´  rond en verrast uw publiek/gasten met de komische uitstraling. Tussen het rond ´ vliegen’ door maakt Betsy ballonfiguren en laat zij kleine actjes zien.

De act is mobiel inzetbaar

– De ondergrond moet (redelijk) vlak zijn

– De act is interactief

– Kleine actjes worden tussendoor gespeeld

– Er kunnen ballonfiguren gemaakt worden

Prijs 3 uur € 475,- excl. btw en reiskosten ( vanaf Almere )

Magic Julian

 • Podium van 4 x 2 meter me decoratieve achtergrond, 10 houten bankjes, muziek en geluid. Op dit podium vinden twee magische optredens plaats gedurende de dag
 • 2 x Magische goochelshow met Magic Julian. Spontaniteit, verrassingen en representativiteit is waar Magic Julian om bekend staat.
  Of het nu gaat om een konijn uit een hoed, een zwevende dame of een verdwijnend kaartenstel Magic Julian zorgt voor ”een touch of magic”.

Prijs: € 850,- excl. btw en reiskosten ( totale tijdsduur show, pauze, show circa 3 uur )

Prijs voor 1 optreden excl. podium ( 45 minuten ) € 350,- excl. btw en reiskosten.

KERSTACTS

De enige echte Kerstman

 Een prachtige Kerstman voor je bedrijf, winkel, vereniging, braderie of winkelcentra wie wil dat nou niet? Als je onze Kerstman ziet zal je verbaasd staan van de details en unieke uitstraling. Met zijn fonkelende oogjes zal hij iedereen begroeten met een flinke “HO, HO, HO”.

Door onze ruime ervaring weet de Kerstman iedereen te verwonderen en door het grote improvisatietalent weet hij aan elk bezoek een unieke twist te geven.

Wist je dat deze Kerstman O.A. bekend is van de nationale Kerstintocht in Maastricht?

Duur: 4 X 45 minuten

Aantal personen: 1 acteur

Prijs: € 575,- excl. btw en reiskosten

Extra opties:

Kerstman deelt uit

De kerstman neemt 200 Kerst lolly’s mee om uit te delen

Prijs € 725,- excl. btw en reiskosten

Kerstman in Kerst-decor

Al zittend op zijn prachtige Kerst-troon, omringt door een heleboel cadeautjes en vrolijke Kerstmuziek zal de Kerstman tijd maken voor iedereen.

Prijs € 995,- excl. btw en reiskosten

De Kerstman verteld

De enige echte Kerstman leest vanuit zijn magisch kerstboek de prachtigste Kerstverhalen. Weet jij bijvoorbeeld hoe de cadeautjes eigenlijk onder de boom komen? Of ken jij het verhaal al van Rudolph die ooit bijna met de slee uit de lucht is gevallen? De Kerstman verteld het je allemaal in geuren en kleuren!

Al zittend op een klein hout boomstronkje zullen de kinderen met open mond luisteren naar alle prachtige verhalen die de enige echte Kerstman te vertellen heeft. Zijn er misschien vragen? Of wil je echt iets weten over de Kerstman? Geen probleem, de Kerstman heeft op alle vragen een passend en sprookjesachtig antwoordt!

In deze interactieve act waant iedereen zich in een prachtige kerstwereld. De Kerstman zal de verhalen vertellen in een schitterend decor en bijgestaan worden door prachtige achtergrond muziek, welke de kerstsfeer helemaal compleet zal maken.

Deze act speelt versterkt zodat iedereen kan meegenieten van de prachtige verhalen.

Duur: 4 X 30 minuten

Prijs: € 895,- excl. btw en reiskosten

 

Betsy de Clown Kerst act…

De kerst act is een mobiele kerstact die uw bezoekers op verrassende wijze zal vermaken. De kerstvrouw/elf houdt graag een babbeltje met uw gasten en kan indien gewenst kleine actjes, sampling of ballonnenvouwen toevoegen aan de act.

De act neemt niet veel ruimte in beslag en is daardoor geschikt voor vele locaties maar groot genoeg om als eyecatcher te dienen.

De act is mobiel inzetbaar

Prijs: v.a. € 600,- ( 4 uur ) excl. btw en reiskosten ( vanaf Almere )

De Kerstman met Magische Kerstelf

Een prachtige Kerstman, samen met zijn magische Kerstelf voor je bedrijf, winkel, vereniging, braderie of winkelcentra wie wil dat nou niet? Als je onze Kerstman ziet zal je verbaasd staan van de details en unieke uitstraling. Met zijn fonkelende oogjes zal hij iedereen begroeten met een flinke “HO, HO, HO”. Dit in combinatie met een prachtige Kerstelf, zorgt voor de ideale Kerstsfeer op elke gelegenheid.

Door onze ruime ervaring weten de Kerstman en de Kerstelf iedereen te verwonderen en door het grote improvisatietalent weten zij aan elk bezoek een unieke twist te geven. Kwaliteit en geloofwaardigheid staan hoog in het vaandel.

Alle kostuums en haarwerken zijn met de grootste zorg gemaakt. Dit maakt een ontmoeting met de Kerstman met zijn Kerstelf tot een complete beleving.

Wist je dat: deze Kerstman samen met zijn elf bekend zijn van de nationale Kerstintocht in Maastricht?

Duur: 4 X 45 minuten

Aantal personen: 2 acteurs

Prijs: € 795,- excl. btw en reiskosten

Extra opties:

Kerstman en Kerstelf delen uit

De kerstman neemt 200 Kerst lolly’s mee om uit te delen

Prijs € 925,- excl. btw en reiskosten

Kerstman en Kerstelf in Kerstdecor

Al zittend op zijn prachtige Kerst-troon, omringt door een heleboel cadeautjes en vrolijke Kerstmuziek zullen de Kerstman en zijn magische Kerstelf tijd maken voor iedereen.

Prijs € 1195,- excl. btw en reiskosten

De Kerstelf Vertelt..

 De enige echte hoofd-kerstelf van de Kerstman verteld vanuit zijn magisch kerstboek de prachtigste Kerstverhalen. Weet jij bijvoorbeeld hoe de cadeautjes eigenlijk onder de boom komen? Of ken jij het verhaal al van Rudolph die ooit bijna met de slee uit de lucht is gevallen? Hoofd-kerstelf Bastein verteld het je allemaal in geuren en kleuren!

Al zittend op een klein hout boomstronkje zullen de kinderen met hun mond open luisteren naar alle prachtige verhalen die Kerstelf Bastein te vertellen heeft. Zijn er misschien vragen? Of wil je echt iets weten over de Kerstman? Geen probleem, Hoofd-kerstelf Bastein heeft op alle vragen een passend en sprookjesachtig antwoordt!

Met deze interactieve act waant iedereen zich in een prachtige kerstwereld. Kerstelf Bastein zal de verhalen vertellen in een schitterend decor en bijgestaan worden door prachtige achtergrond muziek, wat de kerstsfeer helemaal compleet zal maken.

Deze act speelt versterkt zodat iedereen kan meegenieten van de prachtige verhalen.

Duur: 4 X 30 minuten

Prijs: € 895,- excl. btw en reiskosten

 

Openingsact De Rode Lopers

Wilt u uw gasten of bezoekers op een stijlvolle manier ontvangen dan is deze act een aanrader.

Niet 5 of 10 maar wel 40 meter rode loper!

Bang dat u dat niet kwijt kan? We kunnen ook met hoeken en slingers.

Op de rode loper ontvangen en begeleiden acteurs uw gasten of bezoekers naar de entree waar zij op de rode knop mogen drukken. Onder de Grande Dame gaan zij naar binnen.

Een bijzondere belevenis!

Inclusief:

 • Rode loper van 40 meter
 • 58 goudkleurige afzetpaaltjes
 • 280 rode lampjes
 • 2 in rood uitgedoste spelers
 • 1 rode knop
 • 1 Grande dame

Prijs €1995,- exclusief. Btw en reiskosten

 

Levend Bankstel

Dacht je stilletjes lekker even onderuit te zakken op de royale fluwelen bank…..blijkt er ineens iets in je oor te fluisteren.

Op deze levende bank kun je uitrusten en een fotomomenten hebben. Maar ook een gesprek over koetjes en kalfjes.

Dit levend bankje voor twee, kletst gezellig met u mmee.

Inclusief:

 • Bankje
 • 2 acteurs
 • 3 uur

Prijs € 1295,- exclusief btw en reiskosten

 

Turkse schoenenpoetser

Boyaci Huseyin poetst met veel bombarie, passie en enthousiasme afgedragen trappers tot glanzende schoenen.

Boyaci gebruikt origineel Turks schoenpoetsmateriaal.

Zodra hij het resultaat ziet van zijn werk, laat hij zich door zijn emoties meeslepen. Huilen, lachen, mopperen, verbazen…..het komt allemaal voorbij.

Een probleem…hij spreekt alleen Turks en dat leidt tot hilariteit taferelen.

Deze Brabantse acteur spreekt vloeiend Turks handelt vanuit respect voor de Westerse en Turkse cultuur.

Inclusief:

 • 3 uur
 • Soloact
 • Stroompunt nodig

Prijs € 995,- exclusief btw en reiskosten

 

24 karaats Steltlopers

Een prachtige en unieke act, spectaculair, verfijnd en elegant in stralend goud.

24 karaats is een steltenlopersact, in verschillende samenstellingen inzetbaar met steltendans, dans theater, luchtacrobatiek, hoopdance en contact juggling.

Muzikale begeleiding door live harp en elektronische muziek.

Inzetbaar als parade voor winkelcentra en straatfestivals.

Inclusief:

 • 3 uur
 • 2 Steltlopers ( meer Steltlopers op aanvraag)

Prijs €1295,- exclusief btw en reiskosten

 

Magiër / close-up magic

Nostalgische magie in een modern jasje

Deze Magiër past met zijn ingetogen maar verbazingwekkende table-magic bij iedere gelegenheid.

Hij goochelt met doorsnee goochelattributen zoals speelkaarten maar ook met allerdaagse voorwerpen.

Ook kinderen genieten ontzettend van zijn toverkunsten

Inclusief :

 • Soloact
 • 3 uur

Prijs: € 995,-

 

Suikerspinmachien

Ien met haar suikerspinmachine is een leuk wijf, blond en dol op kinderen.

Ien had wel beeldhouwer willen zijn maar nu steekt ze haar passie in suikerspinnen.

Ze bouwt ze met haar machine tot de meest idiote figuren in roze en blauw.

Hen haar grote man met een klein hartje gaat altijd mee met Ien. Hij bediend de kassa, muntuitdeel en zorgt voor de muziek. Rock en Roll!

Hen heeft daarbij ook zijn bescheiden illegale handeltje voor de grote mensen.

Inclusief

 • 4 uur
 • Tent 4 x 4
 • 2 acteurs
 • Hoogte tent 3 meter
 • Stroompunt nodig

Prijs € 1350,- exclusief btw en reiskosten

 

Karikaturist

Hij is een unicum in artiestenland. Niet alleen een kundig Karikaturist maar ook een begenadigd sneldichter.

Daarbij als je goed kijkt en luistert, zul je merken dat deze Karikaturist eigenlijk een wijs en filosofisch mens is.

Hij weet de confrontatie met zijn publiek zo aan te gaan dat men er enorm om moet lachen.

Een topacteurs en eigenlijk is het zelfs geen act, hij is Karikaturist en gewoon zichzelf en dat is al bijzonder genoeg.

Inclusief

 • Soloact
 • 3 uur

Prijs € 895,-

 

Typetje met hond

Het zal je maar gebeuren als man…op klaarlichte dag, midden op straat….hangt er ineens een wildvreemde hond aan je broekspijp

Helaas lukt het de man niet om het beestje af te schudden. Sterker nog, het hondje sleurt hem overal mee naar toe, dwars over het plein, door de straten.

Niemand weet van wie de hond is. Is hij misschien van u?

Inclusief

 • Soloact
 • 3 uur

Prijs € 895,-